Festool Roadshow

festool vracht

Welkom op de Roadshow bij Merlier in Zwevegem

Dinsdag 11 oktober van 15 uur tot 19 uur

De Roadshow-vrachtwagen zit boordevol nieuwigheden, klassiekers en 18V accu-oplossingen. Bent u zo gepassioneerd als wij? Dan delen we die passie graag met u.

De nieuwe TPC LB/4 Quadrive accu-schroefklopboormachine met unieke kracht en handig schakelconcept en ook de nieuwste TS SO K invalcirkelzaag met 60 mm zaagdiepte zijn alvast zeker van de partij.

De laatste PLANEX langnekschuurmachine mét LED verlichting en excentrische schuurbeweging, onze splinternieuwe CTC stofzuigers op accu evenals onze nieuwe KSC 6O afkortverstekzaag krijgen een mooie plaats.
Er is zelfs een WERELDPRIMEUR! Maar daar mogen we u vandaag nog niets over vertellen… alleen dat het een fantastische hulp zal zijn bij uw werk ter plaatse bij uw klant.

Test ze zelf allemaal uit. Dan weet u meteen zeker dat deze machines precies zijn wat u zoekt.
Heeft u een vraag over een klassieker van Festool of over een toepassing van een machine? Onze specialisten zijn ter plaatse en geven u een vakkundig antwoord op elke vraag.
We ontvangen u graag met een glimlach, een hapje, een drankje en met speciale Roadshow-acties.

Pssst! Schrijf u gratis in en ontvang uw geschenk ter plaatse! Tot binnenkort!

Leer merlier slijperij kennen

Wil je graag meer ontdekken over de werking van Merlier Slijperij? Bekijk onze onderstaande bedrijfsvideo en ontdek wat wij jou te bieden hebben!

Video afspelen over merlier luchtfoto
[]